Cum m-a ajutat internetul să-mi refac afacerile cu nunți când credeam că totul e pierdut (și cum te poate ajuta și pe tine) Publicitate - WeddingMastery

Cum m-a ajutat internetul să-mi refac afacerile cu nunți când credeam că totul e pierdut (și cum te poate ajuta și pe tine)


 • Acasa
 • »
 • Blog
 • »
 • Publicitate
 • »
 • Cum m-a ajutat internetul să-mi refac afacerile cu nunți când credeam că totul e pierdut (și cum te poate ajuta și pe tine)

Zilele astea, poți face doar un singur lucru pentru afacerea ta.

Dacă îl faci bine, clienții te vor căuta și vor dori să lucreze cu tine, vor plăti avansuri consistente ca să nu te piardă și vei ieși din pandemie mai bine decât ai intrat. Dacă faci ceea ce îți spun acum, vei ieși din pandemie pe profit și în avantaj față de cei mai mulți furnizori care stau, nu fac nimic și așteaptă să treacă greul și să revină timpurile bune.

Dă-mi voie să-ți spun o mică poveste.

Acum 9 ani am descoperit adevărul despre internet și de atunci mi-am triplat cifra de afaceri pentru că în 2011  lucrurile au devenit dintr-o dată serioase pentru mine și afacerile mele. Atunci a apărut competiția serioasă și a început lupta prețurilor, ofertelor și mai ales lupta mea cu cei care începuseră să-mi copie afacerea cu totul.

În acel moment încercam să fiu puternic, să cred mirii vor vedea că suntem cei mai buni și vor începe din nou să ne caute la fel ca înainte. Am început să renovăm saloanele, să oferim servicii mai diverse, să dezvoltăm produse și servicii noi concurenta ne copia in tot ceea ce făceam: ne copia designul sălilor, ne imita meniurile, ne furau angajații și pe deasupra aruncau si foarte multe zvonuri false in piață despre noi.

Eram din ce în ce mai frustrat și mai dezorientat iar lucrurile erau pe cale să devină și mai rele.

Un incendiu devastator ne-a făcut afacerea scrum și ne-a pus toți clienții pe fugă. Toți cei care urmau să aibă nunta la noi în sezonul următor au început să ne sune și să ne ceară avansurile înapoi.

Pe lângă faptul că eram cu moralul la pământ, acum eram pe cale să devenim datori vânduți pentru că trebuia să restituim sume importante de bani și să ne pierdem toți clienții.

Eram pe cale să pierd absolut totul.

Mă închisesem în camera mea, eram obosit, părea că totul e împotriva mea și că n-are rost să mai lupt. Stăteam pe Facebook ore în șir citind mesaje de încurajare de la prietenii mei din toată lumea dar tot nu mă simțeam mai bine.

Plictisit de Facebook, mi-am deschis emailul și am găsit acolo un mesaj care mi-a schimbat viața: ”Bună ziua! Suntem o pereche de viitori miri care nu se pot decide deloc asupra locației de nuntă. Ne-am fi dorit să ne facem nunta la dumneavoastră dar am auzit că momentan nu sunteți disponibili. Ne puteți da totuși câteva sfaturi cu privire la alegerea unei locații? Avem nevoie de o îndrumare pentru că pur și simplu nu știm ce să alegem! Vă mulțumim pentru ajutor!”

Am rămas blocat în fața ecranului timp de 2 minute.

Nu puteam să cred ce mi se întâmplă. După zeci de telefoane în care mi se cereau insistent avansurile înapoi, primesc un mesaj în care nu mi se cer bani ci mi se oferă practic un contract pe tavă.

În următoarele 2 săptămâni viața mea online și offline s-a schimbat radical. 

Am început lucrul la noile saloane dar mai ales am început să lucrez zi și noapte la o nouă strategie de marketing de nunta care să-mi aducă mereu și mereu clienți noi.

 • Am înțeles în sfârșit puterea internetului in industria nunților.
 • Am înțeles care sunt mirii cu care vreau să lucrez, unde îi găsesc și ce să fac pentru a le atrage atenția.
 • Am descoperit cum să fac reclame de Facebook care sa atragă mirii și care chiar să-mi aducă clienți reali și bani nu doar like-uri.
 • Am descoperit că un material pe care îl creezi în 3 ore îți poate aduce un profit de 250% în timp.
 • Am descoperit că e mai bine să oferi ajutor decât produse și servicii.
 • Am descoperit că mirii vor să cumpere dar nu să li se vândă.
 • Am descoperit că poți crea o strategie care aduce clienții mai aproape de tine automat, în timp ce tu plimbi copilul în parc sau pleci în vacanță.

Online e probabil cel mai folosit cuvânt al zilelor noastre. Cu toții ne-am ”mutat pe online”. Problema e că unii cheltuie bani în online în timp ce alții fac bani din online. N-am să-ți spun acum cum să faci 1.000.000 de euro din online dar am să-ți spun cum să faci mult mai mulți bani decât ai făcut până acum in industria nunților, indiferent dacă ești proprietar de salon, deții o formație, ești DJ, fotograf, florist, atelier de croitorie sau altceva.

Strategia mea de marketing online s-a tot perfecționat de-a lungul anilor. Am mers la zeci de cursuri internaționale, am citit zeci de cărți, am stat zile și nopți în fața calculatorului, am creat materiale cu care să ajut mirii, am testat sute de reclame de Facebook, am creat un canal de YouTube, o comunitate uriașă de miri, am scris o carte pentru miri și toate mi-au adus mai mulți clienți, mai multă apreciere, mai mult profit.

Mai mult decât atât... pandemia nu m-a luat prin surprindere, ci mi-a oferit timpul necesar să pun tot ce am învățat într-o carte care să te ajute și pe tine să devii prima alegere a mirilor.

Cum să devii prima alegere a mirilor e o carte care trebuie studiată nu citită. Cel puțin așa mi-au spus cei care au cumpărat-o. Cum să devii prima alegere a mirilor e o carte în care îți arăt practic cum să-ți creezi și tu o strategie automatizată de marketing cu care să atragi clienți în timpuri bune dar mai ales în vremuri grele.

Cum să devii prima alegere a mirilor e cartea care te va ajuta, practic, nu teoretic, să pui bazele viitoarei tale afaceri în industria nunților. Să nu crezi nicio secundă că lucrurile se vor întoarce la ceea ce știai deja. Conform previziunilor cel puțin 30% din furnizorii de servicii pentru nunti, vor dispărea pana la sfârșitul pandemiei. Dacă dai o simpla căutare pe internet, indiferent de nișa  în care activezi vei observa ca foarte mulți furnizori și-au pus deja afacerea de vânzare. 

Dacă vei face ceea ce îți spun nu doar ca nu îți vei vinde afacerea dar vei prospera mai mult in pandemie decât înainte. Ține minte un lucru: de acum online-ul ne va domina viața, chiar și după pandemie. Acolo îți vei găsi clienții perfecți, mirii dispuși să plătească pentru ce ai tu de oferit și să fie alături de tine oricând și oricum: pentru că le-ai câștigat încrederea și vor să lucreze cu tine și doar cu tine.

Cum faci din online aliatul tău pentru viitor? Află răspunsul în cartea Cum să devii prima alegere a mirilor – strategii și tehnici de marketing online pentru viitorul afacerii tale!

Momentan am comandat un stoc limitat de 1000 de cărți din care s-au vândut deja mai bine de jumătate, fii printre primii care vor comanda această carte apăsând AICI.