Miresele s-au distrat, eu am semnat contracte! (experiență reală) Publicitate - WeddingMastery

Miresele s-au distrat, eu am semnat contracte! (experiență reală)


  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Publicitate
  • »
  • Miresele s-au distrat, eu am semnat contracte! (experiență reală)

Anul 2018.

Lucram deja de aproape 2 ani în online cu miresele.

Aveam o platformă unde le ajutam să-și organizeze nunți de succes și fără datorii și un grup de Facebook unde intram săptămânal live să răspund tuturor întrebărilor venite din partea lor.

Însă la începutul lui 2018 am hotărât să fac ceva nou, ceva ce nu se făcea la acea vreme în România: evenimente live cu mirese. Iar evenimentele trebuiau să ofere informație și distracție în același timp. Ce aveam în plan era să ne distram, să facem exerciții, să jucam roluri, să dansam și în același timp să învățam miresele cum să organizeze super nunți de succes și fără datorii, chiar cu surplus.

După luni de pregătiri intense, de încheiat colaborări pe partea de sunet, muzică, foto-video, locații, publicitate la radio, pe Facebook am organizat 3 evenimente în Galați, Iași și București, evenimente la care au participat mai mult de 300 de mirese.

Evenimentul s-a numit Power Miresici (știu, un nume destul de neobișnuit) dar a fost un real succes în rândul mireselor. Toate au fost super încântate deși petrecuseră aproape 7 ore la eveniment alături de mine. Toate au plecat energizate, pline de idei și sigure că vor avea nunți de succes și fără datorii.

După eveniment, mai mulți prieteni m-au întrebat: ce am avut eu de câștigat din acest eveniment?

Răspunsul? O distracție pe cinste și experiența în lucrul cu miresele anilor 2018.

 

Doi ani mai târziu, chiar înainte de pandemie, în Martie 2020, am luat decizia să refac același eveniment, în orașul meu, cel în care dețin și 6 săli de evenimente. Scopul era să îmi promovez saloanele de nunți în rândul mireselor din zona mea.

Urma să am o surpriză de proporții.

Am decis să mai scurtez evenimentul și să aduc alături de mine 5 invitați. Doream ca miresele să primească informații cât mai variate și cât mai interesante. Însă principiul era același. Doream un eveniment cu muzică, distracție și informații de calitate.

La sfârșitul evenimentului am avut O MARE SURPRIZĂ: o mireasă care avea nunta la un alt salon s-a hotărât să și-o mute la noi, si alte doua viitoare mirese care încă nu aveau sala stabilita au luat decizia să semneze cu noi.

Trei contracte noi în 5 ore! WOW! Și totul datorită unui singur eveniment!

Desigur, felul în care a fost creat evenimentul, informația oferită, atmosfera creată, toate au contribuit la acest rezultat.

Nu spun că orice eveniment pentru mirese va aduce clienți, dar daca este făcut cum trebuie, cu siguranță va aduce rezultate spectaculoase în multe domenii ale nunților.

Mai jos ai un scurt video cu SUPER MIRESICI Tecuci!

https://www.youtube.com/watch?v=0X0WrP2DPIU&ab_channel=BallroomAndra

Daca esti interesat sa afli care a fost strategia din spatele evenimentului, click AICI si lasa-mi un comentariu.