MAC FLOREA

CINE ESTE MAC FLOREA

OM - ORGANIZATOR DE NUNTI - AUTOR - SPEAKER -COACH

    Mac Florea este antreprenor, autor, consultant, pasionat de tot ce înseamnă nunțile și industria evenimentelor festive.

   S-a implicat în afacerile familiei de la vârsta de 13 ani pentru că a crezut din tot sufletul că lucrurile pot și trebuie să devină mereu mai bune. A sta pe loc și a aștepta ca alții să facă lucrurile mai bune nu a fost niciodată o opțiune pentru el.

   A fost mereu pasionat de oameni și comunicare, și-a dorit mereu să dezvolte soluții noi atât la problemele mirilor și cât și la dilemele furnizorilor, cele două categorii direct implicate în industria evenimentelor festive.

   Din 2004, când a deschis primul salon de nunți alături de familie, și până astăzi, când deține 6 saloane și mai multe branduri internaționale, Mac a rămas pasionat de idea de a contribui la dezvoltarea industriei evenimentelor festive.

   Dorința de a contribui l-a purtat pe Mac la cele mai importante cursuri internaționale de business, l-a făcut să citească sute de cărți și să vină în ajutorul mirilor cu o platformă online care astăzi se numește Ajutor, mă căsătoresc!

   Succesul extraordinar al centrului de evenimente Ballroom Andra și dezvoltarea platformei Ajutor, mă căsătoresc! a trezit interesul și curiozitatea multor furnizori din industrie. Așa că Mac s-a trezit asaltat zi de zi de următoarea întrebare: cum ai reușit să devii prima alegere a mirilor în zona ta?

   Așa a luat naștere Wedding Mastery, prima academie de business pentru furnizorii de servicii de nunți. Wedding Mastery conține răspunsul la zecile și sutele de întrebări legate afacerile cu nunți pe care Mac le-a primit în ultimii 10 ani.

   

"Dacă te voi putea ajuta să-ți dezvolți afacerea prin intermediul cursurilor și evenimentelor live pe care le țin, mă voi simți onorat să te am alături în comunitatea noastră de furnizori profesioniști! Abia aștept să aud despre succesul tău și chiar să îmi povestești personal despre cum ai devenit ȘI TU prima alegere a mirilor!"

EU SUNT DOAR GHIDUL


Mac Florea este pasionat de marketing, comunicare si nunti. In 2004 s-a lansat in industria evenimentelor festive prin deschiderea unuia dintre primele saloane de nunti din Romania –Ballroom Andra. De atunci si pana acum a deschis 6 sali cu capacitati intre 100 si 600 de persoane si a infiintat inca 5 branduri internationale care au legatura directa cu domeniul nuntilor: Atelierul cu flori si cadouri, Photobooth factory, Ajutor, ma casatoresc!, WeDeco si Wedding Mastery – prima academie de business destinata furnizorilor de servicii pentru nunti.

EU SUNT DOAR GHIDUL

Sincer cred ca avem nevoie de nunti mai mult ca niciodata. Dar nu de nuntile pe care le-am organizat pana acum, ci de nunti la care oamenii sa participe din placere, de nunti la care oamenii sa fie fericiti. Eu am redus nunta la esenta, iar acum propun va propun voua, mirilor, sa construim impreuna evenimente personalizate, nu cu ideile mele ci cu ideile voastre. Eu sunt doar ghidul. Nu-mi propun sa schimb traditia, nu vreau sa impun, ci sa te ajut sa iti descoperi propria viziune despre un eveniment important. Vreau sa te ajut sa intelegi de ce faci ceea ce faci, de ce merita sa alegi o formatie in defavoarea alteia, ce intrebari trebuie sa pui si ce raspunsuri sa dai atunci cand te afli in fata unor furnizori de serivicii. Pentru ca nunta este despre fericire!

AM INVATAT DE LA CEI MAI BUNI!