Blog - WEDDING MASTERY

BLOG

BLOG WEDDINGMASTERY

toate informatiile scrise pe intelesul tau!
WEDDING MASTERY - Wedding Coachingul pe intelesul tuturor!
Wedding Coachingul pe intelesul tuturor!

Wedding coach-ul te ajuta sa ajungi la nunta mult visata plina de energie si cu toate alegerile bine facute. El nu va sta alaturi de tine in ziua nuntii, nu va merge cu tine la intalnirile cu furnizorii dar va fi mereu, ca un ghid, in mintea ta, prin toate informatiile pe care ti le-a oferit.

WEDDING MASTERY - Power Miresici - cum am transformat clasicul seminar intr-un spectacol cu impact real pentru mirii si furnizorii de servicii din Romania
Power Miresici - cum am transformat clasicul seminar intr-un spectacol cu impact real pentru mirii si furnizorii de servicii din Romania

Power Miresici, seminarul pe care l-am organizat in martie in Galati, Iasi si Bucuresti ne-a deschis tuturor ochii asupra posibilitatilor reale de a deveni mai buni folosind o metoda pe care profesorii clasici ar cataloga-o drept gluma: invatarea prin distractie.

WEDDING MASTERY - Ceea ce crezi despre nunta ta aia ti se intampla!
Ceea ce crezi despre nunta ta aia ti se intampla!

Daca simti ca ai nevoie de o schimbare de perspectiva la inceput de primavara, daca esti satula de rutina, nu ai energie, nu ai chef de nimic daramite sa planifici o nunta vino la Power Miresici!

WEDDING MASTERY - Nu rata Power Miresici – eveniment live pentru tinere mirese entuziaste!
Nu rata Power Miresici – eveniment live pentru tinere mirese entuziaste!

Poti invata cum sa iei in considerare nevoile invitatilor tai si cum sa faci alegeri corecte pentru nunta ta alegand sa te relaxezi si sa te bucuri alaturi de noi la POWER Miresici!

WEDDING MASTERY - Vrei ca nuntasii sa se distreze la nunta ta?
Vrei ca nuntasii sa se distreze la nunta ta?

De ce faci nunta? Pentru ca vrei sa-ti implinesti un vis, acela de a fi fericita pentru tot restul vietii alaturi de persoana iubita. 

WEDDING MASTERY - Ce te preocupa?
Ce te preocupa?

Subiectul care te preocupa va influenta, fara ca tu sa fii constient, lucrurile pe care le observi si asupra carora te concentrezi. Daca te gandesti sa alegi un ballroom pentru nunta s-ar putea sa nu mai iei in considerare si alte optiuni. 

WEDDING MASTERY - De ce ai nevoie de un fotograf profesionist pentru nunta
De ce ai nevoie de un fotograf profesionist pentru nunta

Am putea face o lista lunga de motive pentru care trebuie sa alegi un fotograf experimentat, profesionist si sa nu recurgi la varul sau unchiul care promite sa-ti faca poze la nunta cum stie el mai bine. Si nu e doar despre a face poze. 

WEDDING MASTERY - Cum să n-o dai în bară cu muzica la nuntă
Cum să n-o dai în bară cu muzica la nuntă

Inainte de a te duce la o intalnire cu formatiile, informeaza-te. Vorbesc cu lux de amanunte despre tot ce trebuie sa stii despre muzica de la nunta in cursul “Serviciile muzicale de nunta” dedicat special celui mai important element al nuntii tale: muzica pe care veti dansa toata noaptea.

WEDDING MASTERY - Vrei o nunta GRATUITA? Numai asa o poti avea!
Vrei o nunta GRATUITA? Numai asa o poti avea!

Fii intelept inainte de nunta si dupa! Invata sa ai nunta dorita si nu ignora avertismentele! Am zeci de exemple de miri din toata tara care au ignorat „partea aia cu invatatul” cu care i-am tot batut la cap si care acum mi se plang de conditiile absolut neplacute in care li s-a desfasurat nunta.