Ce este Wedding Coaching-ul pentru miri si mirese? - WEDDING MASTERY

Ce este Wedding Coaching-ul pentru miri si mirese?


Despre Wedding Coaching cu Mac Florea

Domeniului nuntilor, dominat in ultima vreme de exotic, sofisticat, luxos si extravagant i s-a dat o nota de pragmatism si echilibru prin aparitia unui nou mod de a gandi si de a actiona. Conceptul de wedding coaching pentru miri si mirese, creat de Mac Florea si preluat din ce in ce mai mult de viitorii miri, isi propune sa faca un „upgrade” nu atat la nivel de stil, cat mai ales la nivel de intelegere in profunzime a ideii de nunta.

Cine este Mac Florea?

Mac este un om care a organizat peste 1000 de nunti in ultimii 10 ani. De la fiecare nunta a invatat cate ceva. Cu fiecare nunta, si-a dorit tot mai mult sa ajute mirii, sa le impartaseasca din experienta lui, practic sa-i ajute sa vada nunta in termeni actuali: ca pe o combinatie armonioasa de creativitate si simt practic. Nu doar flori si muzica, dans si voie buna ci si bani, investitii, datorii, alegeri dificile, lucruri care nu se discuta deschis.

Ce este wedding coaching-ul pentru miri si mirese?

Este cel mai nou si modern domeniu, prin care viitorii miri invata sa isi dezvolte abilitatea de a face alegeri corecte, in vederea planificarii si organizarii nuntii lor. Wedding coachingul are legatura cu „de ce-ul” din spatele deciziilor tale, te ajuta sa alegi produse si servicii in functie de valoarea pe care ti-o aduc tie si mai ales invitatilor tai.

Mai avem nevoie de nunti in 2018?

Da, sincer cred ca avem nevoie de nunti mai mult ca niciodata. Dar nu de nuntile pe care le-am organizat pana acum. Nunta a avut niste semnificatii adanci. Problema e ca in timp au fost uitate si a ramas doar forma fara fond, doar coaja poleita cu lux a unui lucru foarte semnificativ pentru familie, comunitate. Eu am redus nunta la esenta iar acum propun mirilor sa construim impreuna evenimente personalizate, nu cu ideile mele ci cu ideile lor. Eu sunt doar ghidul. Nu-mi propun sa schimb traditia, nu vreau sa impun ci sa-i ajut pe miri sa-si descopere propria viziune despre un eveniment important. Vreau sa-i ajut sa inteleaga de ce fac ceea ce fac, de ce merita sa aleaga o formatie in defavoarea alteia, ce intrebari trebuie sa puna si ce raspunsuri sa dea atunci cand se afla in fata unor furnizori de serivicii.

Unii ar putea crede ca vrei sa complici niste lucruri care functioneaza. De ce e nevoie de o schimbare daca ceva merge bine? Lumea stie sa faca nunti, daca ai bani totul se rezolva.

Nunta e si despre emotie si despre responsabilitate. Da, oricine poate alege o rochie, un costum, o locatie si o formatie. Nu oricine stie insa cum sa atraga invitatii la evenimentul pe care il organizeaza. Nu stie nimeni de ce raman multe cupluri cu meniurile pe masa sau de ce nu se mai distreaza oamenii la nunta asa cum o faceau odata. Nunta reflecta un mod corect de a gandi, de a actiona, de a lua decizii. Iar acest mod de a vedea lucrurile se invata.

Ce le propui mirilor aflati in faza de pregatire a nuntii?

Mirilor aflati in etapa de alegere a furnizorilor le propun sa invete cum sa ia cele mai bune decizii pentru nunta lor. Pot face asta prin intermediul platformei de wedding coaching online Wedding Mastery, care a fost lansata cu succes in luna octombrie 2017. De atunci, multi miri au ajuns sa descopere cu surprindere, direct din propria sufragerie, cate concepte importante se afla in spatele unei nunti: psihologie, marketing, management, finante, negociere, o multime lucruri interesante. Ele au fost sintetizate si sunt gata de a fi folosite de toti cei care vor sa aiba o nunta diferita in sensul bun, fara frustrari, dezamagiri si mai ales fara datorii.