Happy Hour si ziua in care am hotarat ceva important - WEDDING MASTERY

Happy Hour si ziua in care am hotarat ceva important


Amanarea e inamicul meu personal. Ma lupt cu ea zilnic. Si de cele mai multe ori invinge. Atunci cand nu ma simt presat de o situatie aman lucrurile pe mai tarziu. Mai am timp. Nimic urgent. Relax. Mai e si maine o zi. Iar ziua sa transforma intr-o saptamana si saptamana intr-o luna. Si apoi incepe frustrarea. E un cerc vicios din care scap cu greu. Dar nu ma las.

Stateam intr-o zi si ma gandeam care ar fi motivele pentru care aman lucruri si mi-au venit in minte rapid 3 motive: frica, frica, frica.

Totul se reduce la frica. Mi-e frica de durere. Mi-e frica de haosul din capul meu. Mi-e frica de nereusita. Mi-e frica de frica. Mi-e frica de abandon. Pentru ca exista sanse foarte mari ca la un moment dat sa abandonez un proiect pe care il tot aman.

Probabil ca si tu ai trait aceste senzatii. Si nu de putine ori. Orice proiect mare la care vrei sa lucrezi necesita concentrare, dureri de cap, ochi rosii de la calculator, ameteala, senzatia de sfarseala. Nu mai muncim prea mult fizic. Muncim psihic iar munca psihica da dureri de cap.

Nici nu vreau sa-mi inchipui ce e in capul unei mirese aflate la inceput de organizare a nuntii. Nici nu vreau sa-mi inchipui de cate ori se gandeste un mire ca are destule de facut si ca nunta e deja o durere de cap in plus. Si ca ar vrea din tot sufletul sa scape cat mai repede de ea.

Frica e buna. Ne tine treji, alerti, ne face sa gasim solutii acolo unde aparent nu mai e speranta. Dar frica nu trebuie sa domine, nu trebuie lasata sa domine. Pentru ca duce la descurajare. Frica trebuie sa fie mereu undeva in spate dar nu pe scaunul soferului si nici pe scaunul din dreapta.

Frica din spatele mintii e buna. Ne impinge la lucru. Ne trezeste la realitate si ne ajuta sa devenim mai buni si ne ajuta sa cautam solutii concrete pentru organizare.

Frica e buna. Haosul nu.

Asa ca haideti sa ne relaxam putin. Nu prea mult ci fix cat sa ne adunam gandurile si sa incepem o noua saptamana cu succes.

Astazi e ziua internationala a Orei Vesele. E ziua Happy Hour. O zi numai buna de lucru relaxat. Cu putina frica drept condiment. Mancarea fara sare si piper n-ar niciun haz.

Haideti sa nu mai amanam deciziile importante. Haideti sa nu ne mai fie frica de haosul din cap si sa ne asezam frumos la lucru cu placere. Si sa gasim solutii bune la toate problemele.

Happy Hour sa fie si zi linistita alaturi de cei dragi!

P.S. Astazi e ziua in care am hotarat ca frica imi poate fi aliat impotriva amanarii, haosului si dezorganizarii. Da, am ales sa fiu de partea constructiva a fricii. Si sa sarbatoresc cum se cuvine Happy Hour!