Weddings 3.0 - by MAC Florea - WEDDING MASTERY

Weddings 3.0 - by MAC Florea


I-am spus WEDDINGS 3.0 primului serial de wedding coaching dedicat mirilor din Romania. Lucrez la el de peste 14 ani, pentru ca de prin 2004 organizez nunti si am tot stat sa analizez cum iau mirii decizii si cum reactioneaza invitatii. Dupa sute de nunti, am observat ca exista anumite tipare comportamentale care asigura succesul sau insuccesul unui eveniment si vreau sa ti le dezvalui si tie.

Serialul asta este pentru mirii care vor sa fie exceptia, care vor sa invete cum sa isi planifice o nunta in era unde greu mai poti multumi pe cineva, dar il poti urmari si tu, cel care esti "invitat", apoi sa il recomanzi pentru ca e si datoria ta sa spui ce iti doresti de la o nunta.

Traim in era informatiei. Astazi mai mult ca niciodata, cunostintele, combinate inteligent cu o intuitie puternica, bine dezvoltata si o creativitate pe masura pot transforma orice nunta intr-o adevarata bucurie pentru suflet. In acest moment cel mai mare atu al unei perechi de miri este ceea ce stiu sau pot invata despre organizarea nuntii si despre invitatii lor.

Nevoia acuta de informatie corecta, sustinuta cu argumente solide este atat de mare incat am hotarat ca a venit timpul sa pun ceea ce stiu la indemana tuturor. Nu doar a celor care pot intra in contact direct cu mine la saloanele de nunti, ci a tuturor mirilor preocupati cu adevarat de succesul nuntii lor. Asa a luat nastere primul si unicul show de wedding coaching dedicat informarii directe a mirilor. El se numeste Weddings 3.0 si il poti urmari AICI . 

Stiu ca timpul este pretios , de aceea  am luat decizia ca episoadele sa fie scurte, iar informatia sa fie concetrata si orientata catre practica.

De ce e nevoie de educatie in domeniul nuntilor?

Nunta are doi poli: invitatii cu nevoile lor si mirii cu dorintele si valorile lor. De cele mai multe ori cele doua clase intra in conflict. Mirii cred ca e nunta lor si doresc sa faca totul dupa cum considera ei, invitatii doresc sa regaseasca ceva pe placul lor pentru ca isi petrec acolo cateva ore din viata si doresc sa se simta bine.

Capacitatea de a intelege ce-si doresc invitatii in functie de cultura, traditie, mediul in care se afla merita si trebuie inteleasa de toti mirii care isi doresc o nunta de succes si fara datorii.

Fii tu exceptia! Click pe WEDDINGS 3.0 sau www.facebook.com/weddingmastery.ro

WEDDINGS WILL NEVER BE THE SAME AGAIN!